• Indyk w sosie śmietanowo-tymiankowym w słoiku 800 g

Dostępny z wysyłką InPost: NIE
Liczba porcji: 4
Opakowanie: Słoik
Pochodzenie: Tychy
Waga netto: 0,8 kg
33.99
szt. Dodaj do ulubionych
Dostępność: ograniczona

Pierś indyka jest najpierw marynowana w solance, następnie smażona na złocisty kolor, a na koniec duszona w delikatnym sosie śmietanowym z dodatkiem świeżego tymianku. Wprost rozpływa się w ustach.

Skład: pierś indyka, śmietana 30%, przyprawy, tymianek mąka pszenna, cebula, bulion drobiowy

Alergeny: gluten, laktoza

Przygotowanie: Zawartość przełóż do garnka wraz z sosem. Zagotuj na delikatnym ogniu. Od zagotowania gotuj przez około 4-6 min.

Sposób przechowywania: Warunki chłodnicze w temperaturze od 2 do 6 stopni Celsjusza. Najlepiej spożyć do 24h po otwarciu. 

  • Razem smakuje lepiej