• Rolada śląska w sosie własnym w słoiku 300 g

Dostępny z wysyłką InPost: NIE
Liczba porcji: 2
Opakowanie: Słoik
Pochodzenie: Tychy
Waga netto: 300 g
34.49
szt. Dodaj do ulubionych
Dostępność: średnia

Śląski szlagier z tak jak to powinno być na Śląsku - krojonym farszem wewnątrz. Krucha wołowina, chrupiące ogórki, cebula i sos własny. 

 

Skład: wołowina, ogórek konserwowy, cebula, kiełbasa, boczek, musztarda, mąka pszenna

Alergeny: gorczyca, gluten

Przygotowanie: Zawartość przełóż do garnka wraz z sosem. Zagotuj na delikatnym ogniu. Od zagotowania gotuj przez około 4-7 min.

Sposób przechowywania: Warunki chłodnicze w temperaturze od 2 do 6 stopni Celsjusza. Najlepiej spożyć do 24h po otwarciu.

  • Pomyśl również o tym