
-
-
Koszyk jest pustySuma 0
-
Żurek na gryczanym zakwasie z boczkiem i śląską kiełbasą w słoiku 800 g




19.99
Dostępność: |
średnia
|
Pożywna i smaczna zupa, stylizowana na klasyczny żur śląski - z wędzonym boczkiem i śląską kiełbasą. Zakwas gryczany stanowiący podstawę tej zupy sporządzany jest w cyklu ciągłym już od 4 lat.
Skład: zakwas żurku gryczanego, cebula, czosnek, boczek wędzony, kiełbasa śląska, bulion drobiowy, włoszczyzna
Alergeny: gluten, seler
Przygotowanie: zawartość przelej do garnka i gotuj przez około 2-3 min
Rekomendowany sposób podania: Podawaj z gotowanym jajkiem lub ziemniakami.
Sposób przechowywania: Warunki chłodnicze w temperaturze od 2 do 6 stopni Celsjusza. Najlepiej spożyć do 24h po otwarciu.